Blog

The Last Of Us 2- Livestream and Giveaway

The Last Of Us 2- Livestream and Giveaway ALB:Me 19 Qershor, duke fillu prej ores 20:00 kemi me bo The Last Of Us 2- Livestream and GiveawayPer te marre pjese ne Giveaway per te fituar nje “Steam 20 EURO Giftcard” veproni ne aplikacionin me larte!Aty qe te ju regjistrohen piket, duhet ti jepni aplikacionit acces, […]

Read More

Priest Velen Combo Freestyle – Hearthstone witchwood Expansion

[poet-badge]   Check this awesome Priest Velen Combo Freestyle – Hearthstone witchwood Expansion

Read More

New Single – FuGaA – ZOMBIE

New Single / FuGaa ZOMBIE A single i recorded during 2016. Beat: Ty Frankel Lyrics: Ardian “FuGaA” Kurtolli Rec&Mix&Master: Florent Boshnjaku. Lyrics: Ardian “FuGaA” Kurtolli Beat: Showtyme Productions. Lyrics: INTRO: “Taman bona femen, taman na ja nisem,ty dal me pi kafe.. mshkeli autobusi!” FUGAA: BLACKOUT! TERR PARA SYVE ! PARA MEJE, XHEBRAHIL ABEJ??? DEATH: E […]

Read More

Photo Link Ads ne Facebook

Photo Link Ads ne Facebook! Nje format i “ri” i Facebook Ads. Nje trik interesant dhe shume kreativ mbi te cilin qellova para disa dite ne Internet. Perdorni Engagement rate te nje Photo ad gjithashtu me CTR te nje link ad, thjeshte magji! Me mbajt kete artikull te shkurte edhe “straight to the point”, nuk […]

Read More