Category: Uncategorized

My first NFT

FuGaA “Te Dhena Mbi Autorin” 2004 Hello,This is my first original NFT. And what is interesting with this NFT is that this is created in 2004 with Macromedia Flash as a part of advertising for my first album. But this “banner” never got released. I always find myself a visionary and a futuristic person, and […]

Read More

Në positimin paraprak, e përshkruajta konceptin e projektit/albumit që planifikoj ta realizoj si dhe një përshkrim të shkurtër te BaLeeFuGaA’s. Kështu që tani do të hyjmë pak më shumë në detaje per BaLeeFuGaa, inspirimin mbrapa “BaLeeFuGaa N’DETI”, elaborimin e tekstit si dhe procesin e prodhimit. Mbajuni, rahatohuni, ju pret një lexim interesant! IDEA Duke qenë […]

Read More

“FuGophrenia” Artistic concept and direction.

English: “FUGOPHRENIA The Condition” is the 2nd album for Ardian “FuGaA” Kurtolli. The album is artistic schizophrenia how I like to describes it. Being passive for almost 10 years, I have seen that my creative output is not limited to one music style artistically. Therefore, in this project as an artist, I have created 5 […]

Read More

The Last Of Us 2- Livestream and Giveaway

The Last Of Us 2- Livestream and Giveaway ALB:Me 19 Qershor, duke fillu prej ores 20:00 kemi me bo The Last Of Us 2- Livestream and GiveawayPer te marre pjese ne Giveaway per te fituar nje “Steam 20 EURO Giftcard” veproni ne aplikacionin me larte!Aty qe te ju regjistrohen piket, duhet ti jepni aplikacionit acces, […]

Read More